torstai 27. helmikuuta 2014

Esittelyssä - Alma

Ajattelin, että kun tälläisen blogin aloittaa, olisi mukava kertoa vähän meistä ja meidän kissoista.

Aloitetaan nyt esittelyvuoron saaneella Almalla.





FIN* Cherry´s Maine Vanja 

Tuttavallisemmin Alma 
synt. 17.07.2009
Maine Coon
Ruskeatabby/valk.
MCO n 09 22


Alma on meidän ensimäinen rotukissa. 
Alma oli unelma hopeatabby kissasta, mutta muuttui väriltään ensimäisissä näyttelyissään kuitenkin rusketabbyksi, Alman rusken sävyisyys on hyvin kylmä. 

Alma ostettiin alunperinkin meille kasvatuskissaksi, jolla oli tarkoitus aloittaa kasvatustyömme. Aina ei mene jutut suunnitelmien mukaisesti, ja rotukin vaihtui välissä, kunnes tein päätöksen olla kasvattamatta Almalla. Almasta tuli lopulta kastraatti, ja steriloinnin yhteydessä Alman kohdusta sekä munasarjoista löytyi kasvaimia, joten luontokin oli tämän päättänyt jo ennenkuin me tiesimme asiasta.
Alman kanssa näyttelyissäkään emme käyneet kuin kolme kertaa, Alma ei oikein ikinä viihtynyt siellä, vaan kaivautui peloissaan häkin pahnojen alle kuolaamaan. 
Alman on kivempi kotona, ja näin sitten sovittiin, ettei tartte enää mennä. 

Alma on persoonallinen kissa, ei oikein pidä kenestäkään, mutta sitten pitääkin jostakin, ykskaks ja täysillä.
Meitä, omia ihmisiään Patarouvamme palvoo ja haluaa aina olla mahdollisimman lähellä, kaikkein paras olisi jos voisi maata päivät läpeensä meidän naamojemme päällä ja pestä meidän hiuksia. Ystäväni Hennan mielestä Almassa on jotain niin "coonimaista" - mitä se coonimaisuus sitten lienee, no se on varmaan jotain juurikin tuollaista, persoonallista säätämistä..

Alma kuvina: 


4 vuotias


Puolivuotias


Puolivuotta


5 viikkoa


6 viikkoa


12 viikkoa


1 vuotta


2,5 vuotta


3 vuotta




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti